Nyheder

BAYO.S Danmark medejer af europæisk producent.

Det er med stor glæde, at vi kan oplyse, at BAYO.S i Danmark er blevet medejer af den Tjekkiske producent og ejer af BAYO.S skruefundamenter.

BAYO.S i Danmark er beliggende i Toreby på Lolland og har købt 51% af den tjekkiske virksomhed. Vi ser frem til et spændende internationalt samarbejde med vores nye partner.

BAYO.S har mange års erfaring med fremstilling og montering af skruefundamenter og råder over moderne produktions faciliteter i Tjekkiet. BAYO.S varemærke er produkter af høj kvalitet og vel dokumenterede installationer af skruefundamenter.

BAYO.S er også udvikler og forhandler af installations- og testmaskiner til skruefundamenter. Her arbejdes med de nyeste teknologier, så skruefundamenterne kan monteres så præcist, hurtigt og støjsvagt som muligt.

Forskning i skruefundamenter
BAYO.S Danmark har i samarbejde med geoteknikere fra Andreasen & Hvidberg i Aalborg og med støtte fra Innovationsfonden rejst 21 mio. kr. til et stort forskningsprojekt, som gennemføres i samarbejde med BUILD – Aalborg Universitet.

Forskningsprojektets mål er at udvikle nye beregningsmodeller og metoder til fundering, så mere miljø- og klimavenlige fundamentløsninger fremover kan benyttes over alt i byggeriet.

BAYO.S har distributører i 8 lande samt eksport til store dele af Europa, så disse forskningsresultater vil gøre BAYO.S til en stærk spiller på verdensplan inden for fundering af fremtidens bæredygtige byggerier.

Foretrukne leverandør
BAYO.S målsætning er at blive den foretrukne leverandør af skruefundamenter i Europa.

Nov. 21

Forskning i BAYO.S skruefundamenter
 
BAYO.S Skruefundamenter og geoteknikere fra Andreasen & Hvidberg har med støtte fra Innovationsfonden rejst 21 mio. kr. til et stort forskningsprojekt, som gennemføres i samarbejde med BUILD – Aalborg Universitet.
 
Byggeriet boomer i alle dele af verden, og det kræver enorme mængder sand og grus. Så store mængder, at ressourcerne er ved at være knappe og udvindingen af de ressourcer, der er tilbage, skader naturen og miljøet. Derfor er det afgørende, at der udvikles alternative løsninger, der kan imødegå manglen på sand og grus.

Skruefundamenter fra BAYO.S er en af løsningerne.

Forskningsprojektets mål er at udvikle nye beregningsmodeller og metoder til fundering, så mere miljø- og klimavenlige fundamentløsninger fremover kan benyttes over alt i byggeriet.

BAYO.S Skruefundamenter er allerede nu godkendt til at levere og montere skruefundamenter, så dit byggeri kan forsikres med den lovpligtige byggeskadesforsikring.

BAYO.S er nu godkendt, så dit helårshus kan forsikres.

Tegn lovpligtig byggeskadesforsikring på byggeri med BAYO.S Skruefundamenter.

BAYO.S er godt i gang med levering og montering af professionelle skruefundamenter til helårshuse. Et af vores nyeste projekter er i Fredensborg for Jakobsen huse.

Lovpligtig byggeskadesforsikring
I en periode har det ikke været muligt at tegne den lovpligtige byggeskadesforsikring, hvis du ønskede at bygge et helårshus på skruefundamenter. Det skyldes, at kravet til kvalitet og dokumentation er blevet skærpet. BAYO.S Skruefundamenter er nu godkendt til at levere og montere skruefundamenter, så dit byggeri kan forsikres med den lovpligtige byggeskadesforsikring.

192 m2 helårshus
Jakobsen Huse opfører et helårshus på 192 m2 på BAYO.S skruefundamenter og kan tegne den lovpligtige byggeskadesforsikring.

BAYO.S skruefundamenter monteres i en dybde på 3,8 - 4,5 meter til bæredygtig grund. Alle skruefundamenterne er dokumenterede og fundamentet akkrediteret af dansk geoingeniør.
 
Veldokumenteret
Husk at spørge ind til de rigtige dokumenter og godkendelser, så du er sikker på at få den ønskede kvalitet i dit fundament.

BAYO.S Skruefundamenter:
✔ Understøtter BR18
✔ Kan akkrediteres i henhold til Eurocode 3 og 7
✔ BAYO.S er ISO 9001:2008 certificeret
✔ Skruefundamenter fra BAYO.S er CE-mærkede
✔ Stål i henhold til EN 10025-2
✔ Galvanisering i henhold til EN 1461
✔ Svejsning i henhold til EN1090-2
✔ Du kan tegne lovpligtig byggeskadesforsikring, når du bygger på BAYO.S skruefundamenter

Aug. 21