Thomas Uhrskov - del 2


Foretrækker du også grundighed, når du skal bygge?


BAYO.S skruefundamenter overholder alle krav inden for det danske bygningsreglement.


Husk at spørge ind til de rigtige dokumenter og godkendelser, der iblandt Eurocode 7, så dit næste fundament har rygdækning.
Thomas Uhrskov - del 1


Undgå sætningsskader - byg på BAYO.S skruefundamenter.


På en byggegrund i Klitmøller i Nordvestjylland, er TV-vært Thomas Uhrskov ved at bygge sit nye sommerhus, som skal stå på et fundament af skruer.


BAYO.S Skruefundamenter løste i samarbejde med Sundolitt Danmark og PP Nordica udfordringerne med en ustabil grund.


Både danske og Internationale forskere er involveret i byggeriet af verdens første betonhus på veldokumenterede skruefundamenter.


Thomas Uhrskov bygger sommerhus med banebrydende teknik


Innovation når det er bedst!


Vi er stolte af samarbejdet mellem BAYO.S Skruefundamenter, Sundolitt, PP Nordica og PPCD om ikke mindre end en verdensnyhed!

Det strategiske samarbejde er blevet til på anledning af Thomas Uhrskov som bygger både smart og bæredygtigt i Klitmøller.


Se nyhedsindslaget fra TV MIDTVEST her.


BAYO.S skruefundamenter

Animation


BAYO.S skruefundamenter er et robust system, der er ekstremt fleksibelt og kan bruges til hegn, terrasser, drivhuse, carporte og andre mindre fundamentesopgaver - typisk fra 0,6 til 2 meters dybde.

Du kan vælge mellem faste og forlængbare skruefundamenter, som har hver deres fordele.


BAYO.S skruefundamenter

Animation


Du kan nemt installere BAYO.S skruefundamenter med vores hånd installations værktøj eller skruemaskinen Gearbox 1:20BAYO.S skruefundamenter

Animation


Med BAYOS skruefundamenter kan du nemt bygge din terrasse.
BAYO.S skruefundamenter

Animation


Forlængbare skruefundamenter er fleksible og særlig velegnede ved jordbundsforhold, hvor større dybde er nødvendig for at opnå  bæreevne samt ved skrånende terræn.

 

Forlængbare skruefundamenter er også velegnede på steder, hvor længden af standard skruefundamenter ikke er tilstrækkelig. Skruerne kan forlænges til fast grund opnås.

 

Skruerne er nemme at håndtere, da de kan forlænges til én meget lang skrue.

BAYO.S skruefundamenter

Animation


BAYO.S tilbyder løsninger til alle typer byggeopgaver - fra projekter omkring hjemmet til store kommercielle projekter.


Skruefundamenterne fjerner behovet for gravearbejde og beton og gør det muligt at færdiggøre fundamentløsninger inden for få minutter.


DS Flexhal - Volvo Truck Center

Montering af BAYO.S skruefundamenter


BAYO.S Danmark leverer og monterer skruefundamenter til DS Flexhal.


BAYO.S skruefundamenter bruges i forbindelse med opførelsen af det nye Volvo Truck Center på 25.000 m2 til afsværtning af præfabrikerede betonelementer på op til 9 meters højde og en vægt på 15 tons pr. stk.Kunstakademiet

Montering af BAYO.S skruefundamenter


Opgaven lød på, at der skulle monteres nogle store pallereoler på det 40 cm tykke betongulv, som ikke indeholdt jernarmering.


Der blev derfor diamantboret et Ø 350mm hul i betonen, hvor hvert ben fra pallereolen skal stå. Efterfølgende er der monteret BAYO.S skruefundamenter i 5 meters dybde – til fast bund. Hovedet fra skruefundamentet blev til sidst indstøbt i beton så, hullet blev lukket.


Skruefundamentet bærer nu de tunge pallereoler og styrke dermed beton gulvet, så det ikke revner.

Expandia

BAYO.S leverer og installerer skruefundamenter for Expandia Moduler


I forbindelse med Letbane byggeriet skal fritidsklubben i Søborg have fjernet nogle af deres bygninger og har derfor brug for midlertidige modulbygninger til fritidsklubben.


Expandia opsætter derfor 11 moduler - nogle i 2 plan, opsat på 240 m2 areal med en samlet vægt af modulerne på ca. 78 tons.


BAYO.S monterer 36 skruefundamenter samt en dobbelt bundrem til opsætning af modulerne. Skruefundamenterne er monteret i 2-4,5 meters dybde og har en samlet vægtkapacitet på ca. 155 tons.