SKRUEFUNDAMENTER

til en enhver type opgave

HVORFOR BRUGE BAYO.S SKRUEFUNDAMENTER?

 

Nemt og hurtigt

 

Byg solide fundamenter hurtigt og nemt

 

Det tager ingen tid med BAYO.S skruefundamenter. F.eks. kan en hegnstople installeres på kun 5 minutter.

 

Skruefundamenter sparer din tid og gør arbejdet nemmere. For at installere skruefundamentet skal du bare skrue skruerne ned i jorden i det punkt, som du har udmålt og markeret på forhånd.

 

Intet gravearbejde - ingen beton

 

Du behøver ikke længere at grave huller, fjerne en masse jord, blande beton og vente på, at det hele hærder. Nu kan det gøres meget lettere.

 

Skruefundamentet kan straks bruges, så du hurtigt kan se resultaterne af dit arbejde. Du skal blot opmåle og markere positionen, installere jordskruerne og begynde at opbygge dit nye hegn, drivhus, havehus, gynge ...

Forlængbare løsninger

 

De unikke forlængbare skruefundamenter gør det muligt at skræddersy skruen til det ønskede behov, og den kan tilpasses forhold i jord og terræn.

 

Stabil men også flytbar

 

Metalspidsen på jordskruen knuser småsten eller skubber dem og trærødder væk. Gevindet sikrer, at skruen kører lige på plads.

 

Skruefundamenterne kan skrues op og genbruges. Til fordel for såvel miljø som økonomien.

 

Nem håndtering

 

BAYO.S skruefundamenter er nemmere at arbejde med end beton og giver dig mulighed for at etablere et solidt fundament fremstillet af holdbart stål.

 

Skruerne er nemme at håndtere, da de kan forlænges til én meget lang skrue.

Besparende

 

Installation af skruefundamenter er nemmere og hurtigere og dermed billigere end beton. .

 

Dette betyder ekstra tid og penge til dig..

FORSKELLIGE TYPER SKRUEFUNDAMENTER

 

BAYO.S er et robust system, der er ekstremt fleksibelt og kan tilpasses alle typer af bygninger, jordtyper og arkitekternes krav.

 

Vælg imellem faste og forlængebare skruefundamenter, som har hver deres kvaliteter.

Faste skruefundamenter

 

Faste skruefundamenter installeres hurtigt og nemt, og er den ideelle løsning som punktfundament til ekspempelvis moduler, carporte, bænke o.l.

 

Da de har fast længde, er det altid nødvendigt at evaluere de statiske forhold og jordens bæreevne for at vælge den korrekte jordskrue.

 

Skruerne fås med forskellige toppe, i forskellige godstykkelser og forskellige diametre og længder, så det altid er muligt at finde en skrue, som passer til netop dit projekt.

Forlængbare skruefundamenter

 

Forlængbare skruefundamenter er fleksible og særlig velegnede ved jordbundsforhold, hvor større dybde er nødvendig for at opnå bæreevne samt ved skrånende terræn.

 

Forlængbare skruefundamenter er også velegnede på steder, hvor længden af standard skruefundamenter ikke er tilstrækkelig. Skruerne kan forlænges til fast grund opnås.

 

Skruerne er nemme at håndtere, da de kan forlænges til én meget lang skrue.