Professionel

PROFESSIONEL

BAYO.S skruefundamenter

kan akkrediteres i

henhold til Eurocode 7

BAYO.S har et tæt samarbejde med Aalborg Universitet, Innovationsfonden, Vækstfonden og Geofirmaet Andreasen & Hvidbjerg omkring skruefundamenter til fremtidens byggerier.


BAYO.S Skruefundamenter har sammen med Aalborg Universitet og Geofirmaet Andreasen & Hvidbjerg ansøgt og fået bevilliget den første Innobooster fra Innovationsfonden og har nu udviklet en applikation, der beregner og dokumenterer skruefundamentets styrke i henhold til Eurocode 7.


Ud fra en jordbundsundersøgelse, der viser jordens styrke beregner vi, hvordan opgaven skal løses og slutteligt modtager du som kunde en rapport, der dokumenterer alle de installerede skruefundamenter enkeltvis.

Vordingborg4
Topbanner3
Topbanner6
Topbanner7
Topbanner5
72582023_1130202104037374_4022032788742995968_n
VordingborgSydhavn2
file-40

BAYO.S skruefundamenter:


  • er ISO-certificerede
  • er CE-mærkede
  • er produceret i EU
  • er godkendte til byggeri i EU
  • overholder EN-normen for stål, galvanisering og svejsning
  • understøtter BR18
  • kan akkrediteres i henhold til Eurocode 7


BAYO.S skruefundamenter er et innovativt fundamentsystem, som fjerner behovet for støbning med beton eller nedramning af pæle ved nybygning eller til-/ombygning.


Stålskruerne med selvskærende spids skrues i det bærende jordlag og overfører dermed de statiske kræfter til fundamentet/bygningen. Metoden er enkel, hurtig og vibrationsfri, så følgeskader på de omkringliggende bygninger og en omfattende reetablering undgås. Ligeledes undgås grundvandssænkning.

Det er hurtigt at opbygge stabile fundamenter til helårshuse, tilbygninger, kolonihavehuse, moduler, carporte, terrasser, trafikskilte ... BAYO.S skruefundamenter forankrer effektivt enhver form for bygning.

 

Med skruefundamenter er der intet gravearbejde, ingen bortkørsel af jord, ingen støbning med beton, ingen ventetid på hærdning. Du skruer skruen i og kan bygge videre straks efter. F. eks. kan fundamentet til et hus på 120 m2 laves på 1-2 dage. Medarbejderne skånes for tungt og beskidt arbejde.

 

Skruefundamenter kan monteres i alle typer jord og i al slags vejr. Du er ikke begrænset af høje temperaturer, frost, sne eller regn. Derved spares tid og penge, da vejret ikke får byggeriets tidsplan til at skride.

 

Skruefundamenterne har en lang levetid, som også kan forlænges, så de holder længere end betonfundamenter, kan skrues op og genplaceres et andet sted, hvilket bl.a. gør dem egnede til anvendelse i forbindelse med opbygning af midlertidige fundamenter. Materialerne er ligeledes genanvendelige. Alt dette er til gavn for miljøet.

 

Fordi skruefundamenterne komprimerer den eksisterende jord, er det muligt at bygge på forurenet jord uden at skulle fjerne eller rense jorden. Skruefundamenter er derfor en billig løsning til byggeri på grunde med jordforureningsproblemer.

 

Mange fundamentsopgaver kræver, at grundvandsniveauet sænkes; bland andet i forbindelse med dyrt anlagte sandpudeløsninger. I byområder er disse grundvandssænkninger ikke ønskelige, da det kan forårsage skader på tilstødende ejendomme. Ved brug af BAYO.S skruefundamenter undgås grundvandssænkning.

 

Med punktfundamenter, der holder huset fri af jorden, undgår du radon og fugtproblemer i dit byggeri.


Vælg mellem faste og forlængbare skruefundamenter:


 

BAYO.S Skruefundamenter udfører opgaver for bl.a.

BGFix
DS_Flexhal
ErikssonStilladser
KronborgLiving
MussholmLiving
KissRealEstate
eriksson-logo_5
Expandia logo
Viasol

BAYO.S skruefundamenter kan anvendes til såvel nye fundamenter som efter fundering og stabilisering af sætningsskadede bygninger.


Med vores maskiner kan vi montere skruefundamenter på selv svært tilgængelige områder som f,eks. en baghave eller en kælder.

BAYO.S Skruefundamenter er importør og forhandler af BAYO. S skruefundamenter i Danmark.

 

Skruefundamenterne forhandles gennem et bredt net af forhandlere fordelt over hele landet.

 

Find nærmerste forhandler

Copyright © 2020 BAYO.S Skruefundamenter

KONTAKT

Tlf.: +45 7220 7012

BAYO.S Skruefundamenter ApS

 Torebyvej 23B

         DK-4891 Toreby L.